Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Δωρεά περιπολικού έχουμε ακούσει…δωρεά ενδυμάτων επίσης, δωρεά αστυνομικού τμήματος δεν είχαμε ακούσει…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Πάρου να συνηθίζονται Αυγουστιάτικα για τους λουόμενους στις παραλίες του νησιού, το συγκεκριμένο όμως περιστατικό αφορά την απρόσμενη «βουτιά» I.X. αυτοκινήτου στα νερά της Αλυκής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της UNESCO, πραγματοποιεί το 9Ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου, το μεγαλύτερο αγροτικό φεστιβάλ των Κυκλάδων και καταρρίπτει το ρεκόρ Guinness για την μεγαλύτερη μερίδα με τηγανητές πατάτες Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέσα σ' αυτό τον περιεκτικό τίτλο, οι καλλιτέχνες μας, θέλησαν να περικλείσουν το φως που προσδιόρισε τη μοίρα του τόπου μας και των ανθρώπων της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο κ. Κωνσταντίνος Κουκάς κατέθεσε αυτοπροσώπως στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χθες το πρωί 22 Αυγούστου 2018, μήνυση κατά του τ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη διάσωση ενός 29χρονου από την θάλασσα στον εξωτερικό λιμένα Τήνου, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να κλέψει τα ανταλλακτικά του, δράστης μετακίνησε τζετ σκι, από εκεί όπου ήταν παρκαρισμένο πάνω σε τρέιλερ από τον ιδιοκτήτη του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos