Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Αγώνας δρόμου στην κυβέρνηση για την ρύθμιση χρεών προς την εφορία σε 120 δόσεις. Τι θα προβλέπεται και πόση θα είναι η ελάχιστη δόση. Αναμένεται “κούρεμα” των προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσμης καταβολής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν θέλαμε να χωρίσουμε σε βασικές κατηγορίες τα ζητήματα που απασχολούν μία δημοτική αρχή θα υπήρχαν στο μυαλό όλων δύο κεντρικές .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλαδικής... εμβέλειας ο νέος χιονιάς, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αναμένεται το Σάββατο να χιονίσει σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου συνεργαζόμενη με την κα. Αθηνά Χειμαριού, προσκαλεί όλους μας να ζήσουμε ένα Παραμυθένιο απόγευμα...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου, και ώρα 7:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών θα λάβει χώρα μια όμορφη εκδήλωση. Μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πάρου υπό τη διεύθυνση της κας. Αικατερίνης Σαβίνο, θα πραγματοποιήσουν συναυλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε λοιπόν η ώρα για την έναρξη του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, που ήδη από πέρυσι έχει ανανεωθεί αλλάζοντας προς το καλύτερο τους κανόνες και τις διαδικασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 7.000 ευρώ έως και τις 21.000 ευρώ μπαίνουν τα εισοδηματικά όρια για το επίδομα ενοικίου. Το επίδομα θα απευθύνεται σε νοικοκυριά που μένουν σε μισθωμένο σπίτι και έχουν υποβάλλει το μισθωτήριο συμβόλαιο στην εφορία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλο ένα βίντεο αποτυπώνει εύγλωττα στις εικόνες του τις συνέπειες των τελευταίων, ισχυρών ενίοτε, βροχοπτώσεων που έπληξαν το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Φεβρουάριος σιγά – σιγά μας αποχαιρετά! Με ήπιο καιρό θα κυλήσει η τρέχουσα εβδομάδα στις Κυκλάδες και στην Πάρο, ωστόσο αυτή η «νηνεμία» δεν θα αποτελέσει παρά ένα ευχάριστο διάλειμμα, πριν από ένα ακόμα κύμα κακοκαιρίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά την Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου που έγινε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, αναγνώστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου έτους, εγκρίθηκαν και οι δυο και κατόπιν ακολούθησαν αρχαιρεσίες από όπου προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos