Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Η εταιρεία κυκλοφόρησε µια σειρά βίντεο «Digital Wellbeing» στην πλατφόρµα ψηφιακών δεξιοτήτων της

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Κομματική Οργάνωση Πάρου του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ», που διοργανώνει την Παρασκευή 8 Φλεβάρη και ώρα 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα άμεσα αντανακλαστικά των αστυνομικών αρχών σε συνδυασμό με το σύστημα... ασφάλειας των τραπεζικών συναλλαγών γλίτωσαν από τα χειρότερα έναν 53χρονο ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο χωράφι του σε ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας προκειμένου να προχωρήσει σε εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Φεστιβάλ Πάρου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Αρχίλοχο διοργανώνει την προβολή του ντοκιμαντέρ «Το σπίτι του Κάιν» σκηνοθεσίας Χρήστου Καρακέπελη, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 στον Αρχίλοχο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, μετά την απόφαση των 6 βουλευτών να προσχωρήσουν στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο στόχαστρο της ΑΑ∆Ε όσοι χρησιµοποιούν το γνωστό µέσο κοινωνικής δικτύωσης για προώθηση προϊόντων χωρίς να δηλώνουν το εισόδηµα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα αφορά άτομα 22 έως 29 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις σφοδρότατες καταιγίδες, το χαλάζι κατά τόπους και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 14:10

Συνάντηση εργασίας Λεονταρίτη - Δαμουλάκη

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφισμα διαμαρτυρίας εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κέας προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της στην Κέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos