Oι Γιατροί Αιγαίου ΠΑ.Γ.Ν.Η. στην Κύθνο το Σάββατο 13 Ιουνίου

16 Ιουνίου 2015 15:26

Την Κύθνο επισκέφθηκαν το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 οι Γιατροί Αιγαίου ΠΑ.Γ.Ν.Η. για να προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού. Στο λιμάνι τους υποδέχθησαν ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Σταμάτης Γαρδέρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου κ. Κωνσταντίνος Φιλιππαίος ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος διοργάνωσης.

Το κλιμάκιο των Ιατρών αποτελούνταν από Δερματολόγο, Γυναικολόγο, Ακτινολόγο, Χειρούργο, Ενδοκρινολόγο, Καρδιολόγο, Ουρολόγο, Πνευμονολόγο, Παιδίατρο, Ορθοπεδικό, Οδοντίατρο, ΩΡΛ, Ψυχίατρο, Οφθαλμίατρο, Γναθοχειρούργο. Οι γιατροί εργάστηκαν πέραν των προκαθορισμένων ραντεβού τους και του ωραρίου τους έτσι ώστε να εξεταστούν όλοι οι κάτοικοι του νησιού. Μεταξύ των Ιατρών ήταν ο Πρόεδρος του ΠΑ.Γ.Ν.Η. κ. Μανόλης Βελιβασσάκης αλλά και ο χορηγός της αποστολής και διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης.



Οι γιατροί αντιμετώπισαν σοβαρά περιστατικά ενώ χρειάστηκε και η διακομιδή ασθενών με πλωτό του λιμενικού. Η οργάνωση από πλευράς του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου ήταν άψογη χάρη στην βοήθεια της νοσηλέυτριας κα. Γεωργίας Σατκά.

Οι γιατροί έζησαν την Θερμιώτικη ζεστή φιλοξενία που προσέφερε ο Δήμος Κύθνου χαρη στην συμβολή της Ακτοπλοικής Εταιρείας Zante Ferry για την δωρεάν μετακίνηση τους , όλων των επαγγελματιών του νησιού που προσέφεραν δωρεάν διαμονή, φαγητό και εσωτερική μετακινήση στο κλιμάκι των Ιατρών . Τέλος οι Γιατροί προσέφεραν τις υπηρεσίες τους έως την Δευτέρα 15 Ιουνίου όπου τις απογευματινές ώρες αναχώρισαν για Μήλο.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos