Συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο και Σύρο τριών ημεδαπών και δύο αλλοδαπών

25 Νοεμβρίου 2017 14:42

Την 24-11-2017 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 61χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε είχε συγκεντρώσει-απορρίψει σε κτήμα ιδιοκτησίας του πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, εξαρτημάτων και διαφορών στέρεων υλικών, προβαίνοντας παράλληλα στην καύση τους υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Την 25-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Ερμούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 57χρονη ημεδαπή η οποία ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -98- τεμάχια προϊόντων παρεμπορίου.

Την 24-11-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 20χρονη υπήκοος Αλβανίας η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 24/25-11-2017 νυχτερινές ώρες συνελήφθησαν στη Ερμούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 40χρονος ημεδαπός και 39χρονη υπήκοος Ρωσίας οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos