Τρία εστιατόρια της Σαντορίνης και ένα της Μυκόνου ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας! Κέρδισαν κορυφαία γαστρονομική διάκριση…

28 Φεβρουαρίου 2018 17:06

Ο γαστρονομικός θεσμός Χρυσοί Σκούφοι 2018 για άλλη μια χρονιά βράβευσε τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας σε μια επίσημη, λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα.

Τρία εστιατόρια της Σαντορίνης, o «Κουκούμαυλος» στα Φηρά, το «Lycabettus Restaurant στην Οία και το «Σελήνη» στον Πύργο καθώς και ένα εστιατόριο της Μυκόνου το «Matsuhisa» συγκέντρωσαν υψηλότατη βαθμολογία στο Διαγωνισμό και έλαβαν το πολύτιμο βραβείο Χρυσός Σκούφος το οποίο τα κατατάσσει μεταξύ των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας.

Με Χρυσούς Σκούφους βραβεύτηκαν επίσης εστιατόρια από την Αττική, από τη Μακεδονία, την Κέρκυρα, τον Αγ. Νικόλαο και την Ελούντα Κρήτης, τη Ρόδο και τη Θεσσαλονίκη.

Στη λαμπρή αυτή γιορτή της γαστρονομίας το μενού του επίσημου δείπνου της βραδιάς προετοίμασαν πέντε διάσημοι Έλληνες σεφ πολυβραβευμένων εστιατορίων του εξωτερικού που βρίσκονται σε Κοπενχάγη, Όσλο και Παρίσι.

Την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά, κατέκτησαν τα εστιατόρια του Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης Χρυσοί Σκούφοι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos