Η μαθητική στεφάνωση στην Ερμούπολη της Σύρου

24 Μαρτίου 2018 20:24

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 24 Μαρτίου το προσκύνημα μαθητών Σχολείων, σπουδαστών και προσκόπων σε μνημεία της Ερμούπολης ενόψει της εθνικής μας επετείου.

Ειδικότερα, η μαθητική στεφάνωση έγινε στο Μνημείο Μικρασιατικής Μνήμης από μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης και από το Σύλλογο Μικρασιατών Σύρου, στην Προτομή του Ταγματάρχη Γεωργίου Δουράτσου από τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και από μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, στο Ηρώο Πεσόντων από μαθητές του ΕΠΑΛ Σύρου, του 3ου Γυμνασίου Σύρου, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σύρου και τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, στο Μνημείο Πεσόντων Ιερολοχιτών από μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σύρου, στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης από μαθητές του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, στην Προτομή του Πυρπολητή Κανάρη από σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, από μαθητές του 2ου Γυμνασίου Σύρου, του Εσπερινού...

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos