Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

25 Μαρτίου 2018 17:04

«Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει υψηλή συμβολική σημασία για όλους τους Έλληνες, καθώς συνδυάζει μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την σημαντικότερη στιγμή του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων, ενάντια στην οθωμανική κατοχή.

Σήμερα, από την Ορεστιάδα, τιμούμε τους Αγωνιστές του ’21 και υποκλινόμαστε μπροστά στο ήθος, την πίστη και το απαράμιλλο σθένος με οποίο υπερασπίστηκαν τις αξίες και τα ιδανικά μας.

Τιμούμε, ακόμα και όλους όσοι σήμερα αγωνίζονται για τη προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δύο αξιωματικούς μας που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σήμερα, που οι αβεβαιότητες, εγχώριες και εξωγενείς διογκώνονται, που οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την ομοψυχία και την ενότητα του ελληνικού Έθνους.
Ενότητα απαραίτητη, ώστε η χώρα μας να κερδίσει το μέλλον που αξίζει σε όλους τους πολίτες.»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos