Κρουαζιέρα – όνειρο σε Αδριατική και Δαλματικές ακτές με το εκθαμβωτικό «Costa Luminosa»!

11 Οκτωβρίου 2018 19:53

Μια οχταήμερη απόδραση – μαγεία που ξεκινά από τον Πειραιά προς το Μπάρι και πάλι στον Πειραιά, με ενδιάμεσους σταθμούς το Κατάκολο (Αρχ. Ολυμπία), το Κότορ του Μαυροβουνίου, το Σπλιτ της Κροατίας και την Βενετία, υπόσχεται να μας χαρίζει εφεξής το εκθαμβωτικό, πολυτελές στολίδι της θάλασσας, το κρουαζιερόπλοιο «Costa Luminosa» που σαλπάρει κάθε Τρίτη, από 9 Οκτωβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου!


Πρόκειται για μια κρουαζιέρα απόλυτης αναψυχής και μοναδικής εν πλω εμπειρίας που θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες να ζήσουν ένα αξέχαστο ταξίδι και να επισκεφθούν μερικές από τις ωραιότερες περιοχές της Μεσογείου με κόστος μόνο 449 ευρώ το άτομο!
Το γοητευτικό πλοίο που θα τους οδηγήσει στο όνειρο της οχταήμερης απόδρασης, συνδυάζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε χώρους κομψής πολυτέλειας και ιδιαίτερης αισθητικής με πολύτιμα έργα τέχνης, ιταλική φινέτσα και ατραξιόν που το καθιστούν ένα από τα πιο πρωτοποριακά σύγχρονα πλοία πολυτελούς κρουαζιέρας!

Το «Costa Luminosa» εγκαινιάστηκε μόλις το 2009, έχει μήκος 294 μέτρα, πλάτος 32,25 μέτρα, χωρητικότητα άνω των 2.800 επιβατών, διαθέτει 1.130 καμπίνες, 1.050 άτομα πλήρωμα και αναλογία επιβατών – πληρώματος 2 – 1! Στο πλοίο θα βρει κανείς όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διασκέδαση και υπηρεσίες ευεξίας σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει απόλυτα τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά!
Οι πολυάριθμες καμπίνες με μπαλκόνι στο γαλάζιο της θάλασσας, η πισίνα καταστρώματος με πτυσσόμενη γυάλινη οροφή και γιγαντιαία οθόνη, οι διαφανείς αιθέριοι εσωτερικοί χώροι και τα τεράστια πανοραμικά παράθυρα προσφέρουν μοναδική μαγευτική θέα!



Στο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο θα βρει κανείς πληθώρα επιλογών διασκέδασης! Τέσσερα εστιατόρια με έμφαση στην ιταλική γαστρονομία, το ένα εκ των οποίων είναι πάντα ανοιχτό, έντεκα μπαρ, dispensers για δωρεάν νερό, καφέ και τσάι όλο το 24ωρο, κινηματογράφος 4 - D, θέατρο τριών επιπέδων με δύο παραστάσεις καθημερινά, καζίνο, ντίσκο, μεγάλο μπαρ με πίστα, εξομοιωτής Gran Prix και γκολφ, εξωτερικό γήπεδο με γρασίδι, χώρος internet, βιβλιοθήκη, εμπορικό κέντρο, εικονικός κόσμος, παιδική πισίνα, Squok club και πολλές άλλες ψυχαγωγικές δυνατότητες, υπόσχονται ανεπανάληπτες, ευχάριστες εμπειρίες στη διάρκεια του ταξιδιού!

Αλλά οι υπηρεσίες του «Costa Luminosa» δεν σταματούν εδώ! Για εκείνους που αναζητούν αναζωογόνηση και ευεξία υπάρχουν το Samsara Spa 3.500 τ. μέτρων σε δύο επίπεδα, γυμναστήριο, μπάνια, πισίνα θαλασσοθεραπείας, δωμάτια περιποίησης, σάουνα, τούρκικα μπάνια, ατμόλουτρα, σολάριουμ, τέσσερα τζακούζι, τρεις πισίνες, γήπεδο πολλαπλών χρήσεων και εξωτερικός διάδρομος τζόκινγκ.

Αυτά στο εσωτερικό του πλοίου, γιατί στους σταθμούς του υπέροχου δρομολογίου του, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν τα δαντελωτά παράλια και την ενδοχώρα μαγευτικών παραθαλάσσιων προορισμών!
Στο Κότορ, στον πιο όμορφο θαλάσσιο κόλπο του Μαυροβουνίου που θυμίζει φιόρδ, με το παλιό λιμάνι περιτειχισμένο με ένα εντυπωσιακό και καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό τείχος και στο ιστορικό κέντρο του με μνημεία και κτήρια μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, που έχουν χαρίσει στην πόλη μια θέση στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO!

Στο γοητευτικό επίσης Σπλιτ της Κροατίας, ένα παραθαλάσσιο στολίδι της Αδριατικής με εκπληκτικές παραλίες και έναν υπέροχο παραλιακό δρόμο!
Επόμενος σταθμός, μια από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου, η ερωτική Βενετία, η σαγηνευτική πόλη των Δόγηδων με τα γραφικά κανάλια, τα 118 νησιά ενωμένα με γεφυρούλες, τα αμέτρητα παλάτια και την απαράμιλλη παραμυθένια γοητεία που αποπλανεί τις αισθήσεις!

Τελευταίος προορισμός της κρουαζιέρας, το Μπάρι, ένας από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της Αδριατικής που αποτέλεσε σταυροδρόμι πολλών πολιτισμών και συνδυάζει σήμερα αρμονικά την ιστορική και σύγχρονη φυσιογνωμία του.

Η ονειρεμένη από όλες τις απόψεις κρουαζιέρα κατακτά κάθε χρόνο ολοένα και θετικότερες αξιολογήσεις από τους φιλοξενούμενούς της επιβάτες!
Ζήστε κι εσείς μια ολιγοήμερη «φυγή» μαγευτικής εν πλω διαμονής και γοητευτικής γνωριμίας με τις υπέροχες Δαλματικές ακτές και την Αδριατική! Το ταξίδι ξεκινά κάθε Τρίτη από το λιμάνι του Πειραιά και προοιωνίζεται συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες με το πλοίο – κόσμημα που ακούει στο όνομα «Costa Luminosa»!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos