Σοκ στη Μυτιλήνη: Βουτιά θανάτου στο λιμάνι για εμβληματικό επιχειρηματία του νησιού

16 Δεκεμβρίου 2018 20:54

Νεκρός ανασύρθηκε, μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και ιστορικός πρόεδρος της «Χορωδίας Μυτιλήνης» - Πώς συνέβη η τραγωδία


Το δυστύχημα συνέβη περί τις 15:30, όταν ο άτυχος Αντώνης Πίκουλος επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του, δίπλα ακριβώς από το λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Για άγνωστους λόγος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα έπεσε στο λιμάνι, όπου και βυθίστηκε, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την άκρη της προβλήτας.

Άμεσα έπεσαν στη θάλασσα δύο νεαροί, που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται εκεί, χωρίς όμως οι προσπάθειές τους να έχουν αποτέλεσμα, αφού το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ένα τμήμα του είχε βυθιστεί στη λάσπη του πυθμένα, σε βάθος περίπου πέντε μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τελικά, περίπου στις 6 το απόγευμα ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, από το οποίο και απεγκλωβίστηκε νεκρός ο ναυτιλιακός πράκτορας.

ptotohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos