Κυκλάδες: Αναμένονται βροχοπτώσεις και πιθανές καταιγίδες...

03 Φεβρουαρίου 2019 18:41

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας τις επόμενες ημέρες και έντονα φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της.


Στις Κυκλάδες και στην Πάρο, ο καιρός προβλέπεται - σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις - να χαλάσει από το απόγευμα της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου με κύριο φαινόμενο τις βροχοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τρίτης μέχρι και τα μεσάνυχτα, θα σημειωθούν στις Κυκλάδες ισχυρές βροχές με το φαινόμενο να βαίνει επιδεινούμενο όσο περνούν οι ώρες. Τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη οι βροχές θα κορυφωθούν και είναι πιθανό, κατά τις μετεωρολογικές προβλέψεις, να εκδηλωθούν στα νησιά καταιγίδες.

Το «πέρασμα» του κύματος αυτής της κακοκαιρίας θα είναι σύντομο και μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου, αναμένεται η εκτόνωσή του. Πολύ πιθανό είναι οι βροχοπτώσεις να συνοδεύονται στις Κυκλάδες από θυελλώδεις κατά τόπους νοτιοανατολικούς ανέμους ενώ ενδέχεται οι ατμοσφαιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν να ευνοήσουν την μεταφορά Αφρικανικής σκόνης στην περιοχή, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι βροχές θα έχουν μάλλον το χαρακτήρα λασποβροχών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos