Σύλληψη Πλοιάρχου Ε/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Σίφνο

21 Απριλίου 2019 14:34

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Χ ''ΣΗ ΤΖΕΤ 2'' Ν.Π.10571 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήλου, με τον κατάπλου του στο λιμένα προερχόμενο από Σίφνο (πλήρες δρομολόγιο Πειραιάς – Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρος – Ίος - Θήρα).

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης στο λιμένα Σίφνου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως Πλοίαρχος μετέφερε τριακόσιους ενενήντα δύο (392) επιβάτες, αντί του μέγιστου επιτρεπομένου αριθμού των τριακοσίων ογδόντα πέντε (385), σύμφωνα με το Πιστοποιητικό Ασφάλειας του εν λόγω πλοίου. Στη συνέχεια, αφού είχε αποπλεύσει (την 10:40 αντί της προγραμματισμένης 09:20), δεν υπάκουσε στις επανειλημμένες κλήσεις για άμεσο επανακατάπλου, και συνέχισε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για λιμένα Μήλου.

Με τον κατάπλου του στο λιμένα Μήλου, ο ως άνω Πλοίαρχος συνελήφθη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ το ''ΣΗ ΤΖΕΤ 2'' κατόπιν αλλαγής Πλοιαρχίας απέπλευσε προς συνέχιση του δρομολογίου του (την 12:55 αντί της προγραμματισμένης 10:05).

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos