Το καλύτερο κοκτέιλ στον κόσμο, σύμφωνα με τον διεθνή οδηγό Time Out, φτιάχνεται σε αυτό το μπαρ στην Ελλάδα

07 Αυγούστου 2019 23:30

Ενα κοκτέιλ made in Greece ξεχώρισε το Time Out Group, ένας διεθνής ειδησεογραφικός όμιλος που αναζητά σε όλο τον κόσμο τα καλύτερα κοκτέιλ για τον ντόπιο αλλά και τον τουρίστα.

Ανάμεσα σε αυτά που αγαπά είναι τα μπαρ. Είτε αυτά είναι old-school, είτε πρωτοποριακά, το Time Out περιπλανιέται και ψάχνει να βρει μικρούς θησαυρούς σε μικρές και μεγάλες πόλεις. Μετά από πολλή αναζήτηση, λοιπόν, δημοσίευσε την DRINK List του 2019, έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Οι συντάκτες πέρασαν ώρες δοκιμάζοντας προκειμένου να ανακαλύψουν τα καλύτερα κοκτέιλ του πλανήτη και τα… βρήκαν.

Aegean Negroni, το κοκτέιλ με τη μεσογειακή μυρωδιά

«Η Ελλάδα ζει σήμερα μια επανάσταση στον χώρο των κοκτέιλ, με μια σειρά από νέους μπάρμαν να πειραματίζονται με τοπικά προϊόντα όπως τσικουδιά, ρακή, μαστίχα, τοπικά βότανα, μέλι, ακόμη και ελιές και γιαούρτι. Ξεκινώντας από τον Νίκο Μπακούλη και τον Βασίλη Κυρίτση σε ένα μπαρ που άνοιξε εν μέσω κρίσης σε ένα νεοκλασικό κτίριο, το The Clumsies χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αυτών των φρέσκων προϊόντων και των τοπικών γεύσεων. Το εκρηκτικό Aegean Negroni έχει ίδιο μπλε χρώμα με το λαμπερό Αιγαίο και δημιουργείται από τζιν που φτιάχνει το ίδιο το μπαρ, μαζί με άσπρο βερμούτ, Martini bitters και Martini Ambrato. Οι σπόροι μάραθου και το αρωματικό δίκταμο χαρίζουν σε αυτό το αναζωογονητικά πικρό κοκτέιλ την ξεχωριστή, αδιαμφισβήτητα μεσογειακή του μυρωδιά», αναφέρει το Time Out.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos