Συλλήψεις σε Μύκονο και Σύρο για υποκλοπή μεταφορικού έργου και ναρκωτικά

19 Σεπτεμβρίου 2019 15:25

Σύλληψη (2) ατόμων για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο


Την 18-09-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, 542χρονος ημεδαπός και 27χρονος αλλοδαπός οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, προέβαιναν σε παράνομη μεταφορά επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο Την 18-09-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,2 γρ..

Σύλληψη ημεδαπής για υπαίθριο εμπόριο στη Σύρο Την 18-09-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 40χρονη ημεδαπή η οποία ασκούσε παράνομα πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων. Tα είδη παραεμπορίου που κατείχε προς πώληση κατασχέθηκαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos