Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

16 Νοεμβρίου 2019 15:25

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Μύκονο Την 14-11-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 27 ετών τι στιγμή που αφαιρούσαν αντικείμενα από κατοικία την οποία διέρρηξαν.


Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος δράστης είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 15-11-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 15-11-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύκονου, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Μήλο Την 16-11-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 37χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos