Δύο ελληνικές παραλίες στις κορυφαίες του κόσμου για γυμνιστές

21 Φεβρουαρίου 2020 21:47

Ο γυμνισμός για πολλούς θεωρείται φιλοσοφία ζωής και ένας τρόπος έκφρασης της ελευθερίας, εκεί που το σώμα γίνεται ένα με τον πραγματικό του κόσμο, τη φύση.

 

Το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική εποχή για τους γυμνιστές, καθώς μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητοι τη θάλασσα και τον ήλιο. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι παραλίες για ανθρώπους που έχουν αυτή τη διάθεση απελευθέρωσης.

Η ιστοσελίδα Globehunters ταξινόμησε τις παραλίες σύμφωνα με την ασφάλεια, το πόσο είναι φιλικές προς την LGBTQ αλλά και το πόσο οικονομικά προσιτές είναι. Στην κορυφαία 10άδα του κόσμου βρίσκονται και δύο ελληνικές παραλίες: Η Κόκκινη Αμμος στη Σαντορίνη και η Πλακιάς στην Κρήτη, στην ένατη και δέκατη θέση, αντίστοιχα.

Η Κόκκινη Αμμος στη Σαντορίνη θεωρείται μία από τις πιο ιδιαίτερες παραλίες, εξαιτίας του κοκκινωπού χρώματος που έχουν τα βράχια. Η ιστοσελίδα την κατέταξε στην 9η θέση της λίστας με τις καλύτερες παραλίες για γυμνιστές και μάλιστα θεωρείται αρκετά ασφαλής.

Τα κόκκινα βράχια με τους απόκρημνους γκρεμούς και η μπλε θάλασσα δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό, βγαλμένο από κάποια ταινία φαντασίας. Ο κόσμος στην παραλία είναι πολύς, με αποτέλεσμα ολόκληρη η ακτή να καλύπτεται από ομπρέλες και πετσέτες δημιουργώντας ένα χρωματιστό καλοκαιρινό παζλ.

Η παραλία Πλακιάς είναι μία αμμουδιά με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά. Κατά μήκος υπάρχουν ταβέρνες και ξενοδοχεία, ενώ τα αλμυρίκια και οι ομπρέλες συμπληρώνουν το καλοκαιρινό σκηνικό.

Η παραλία αποτελεί ιδανικό σημείο για κάθε ταξιδιώτη που θέλει να απολαύσει το τοπίο και θαλάσσιες δραστηριότητες. Κάθε σημείο είναι διαφορετικό και άλλο μπορεί να γίνει καταφύγιο για εκείνους που θέλουν να κάνουν μάσκα, άλλο για όσους αναζητούν ηρεμία και άλλο για εκείνους που επιθυμούν οργάνωση.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos