Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στη Ρόδο

11 Νοεμβρίου 2011 16:51

Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού έγκλειστου στις φυλακές Τρικάλων.

Κατασχέθηκαν πάνω από 700 γραμμάρια ηρωίνη

Συνελήφθησαν χθες (10-11-2011) στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 42χρονος και μια 63χρονη ημεδαποί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 40χρονου ημεδαπού που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Τρικάλων για εγκληματική οργάνωση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το χθες το μεσημέρι στον Αρχάγγελο Ρόδου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ερεύνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 63χρονης στην οποία παραβρίσκονταν και ο 42χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 έξι (6) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ηρωίνη συνολικού βάρους 741,9 γραμμάριων,

 το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ,

 τρία (3) κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών,

 δυο (2) έγραφα τραπεζών με προθεσμιακές καταθέσεις στο όνομα των δραστών συνολικού χρηματικού ύψους 53.000 ευρώ,

 ένα δελτίο αποστολής μεταφοράς χρημάτων σε αλλοδαπό άτομο με ημερομηνία 19-10-2011, χρηματικού ύψους 500 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον 40χρονο έγκλειστο των Φυλακών Τρικάλων ο οποίος είναι συγγενικό τους πρόσωπο, με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως ηρωίνης) σε τοξικομανείς της Ρόδου.

Οι συλληφθέντες αγόραζαν ποσότητες ηρωίνης, τις έκρυβαν στην οικία της 63χρονης και στην συνέχεια ο 42χρονος τις διακινούσε κατ' εντολή του 40χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos