Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση Philoxenia

23 Νοεμβρίου 2011 22:01

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 27η Διεθνή Έκθεση για τον Τουρισμό Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στο

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 18 έως 20 Νοεμβρίου

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφεριάρχες Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, κ. Γιώργος Πουσσαίος και κα. Δέσποινα Διακοσταυριανού.

Οι δυο Αντιπεριφεριάρχες εκπροσώπησαν την Περιφέρεια και έδωσαν συνεντεύξεις στα Μέσα Ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και την προβολή του Νοτίου Αιγαίου.

Η Περιφέρεια και τα νησιά Νοτίου Αιγαίου προέβαλαν, μέσω έντυπου, προωθητικού αλλά και οπτικοακουστικού υλικού, την πολυμορφία των νησιών, το φυσικό κάλλος και τα πολιτιστικά μνημεία της περιοχής.

Όπως επεσήμαναν οι Αντιπεριφεριάρχες οι τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης όλων των μορφών του οργανωμένου και εναλλακτικού τουρισμού, μπορούν να καταστήσουν το Αιγαίο μοναδικό τουριστικό προορισμό.

Το χώρο προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισκέφθηκαν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού καθώς και εξειδικευμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην επιτυχημένη παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση Philoxenia συνέβαλε η συμμετοχή των Δήμων της Περιφέρειας αλλά και η ιδιαίτερη παρουσία του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου.

Η τουριστική έκθεση Philoxenia αποτελεί την κορυφαία συνάντηση επιχειρηματιών από τον χώρο του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos