Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 - Psts.gr
Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 00:32

Υποψηφιότητα Κατερίνας Πατέλη

στο Συνδυασμό του Μάρκου Κωβαίου "Πάρος Τώρα στην Πράξη"
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 00:23

Άδεια χρήσης νερού από ποτάμια

Όσοι  εκ των καλλιεργητών, έχουν δικαίωμα χρήσης νερού από ποτάμια (δέματα), πηγές ή άλλα δημοτικά ή δημόσια νερά  σε όλες τις Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες τουΔήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηχανική βλάβη καθώς και εισροή υδάτων, στο Φ/Γ πλοίο "BLUE ROSE", σημαίας Τανζανίας, διαπιστώθηκε βραδινές ώρες χθες, από όργανα της Λιμενικής Αρχής Μήλου, στο αγκυροβόλιο του όρμου ΒΟΥΔΙΩΝ νήσου Μήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 18:26

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου στον Πρόδρομο, προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλή του συνδυασμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για το μήνα Απρίλιο, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, σε Καμάρες και Μαράθι, οι δύο πρώτες προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού μας, κ. Βλαχογιάννη Χρήστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πληροφορίες και οδηγίες για την προετοιμασία και διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ολοκληρώθηκαν χθες οι συναντήσεις των υποψήφιων δήμαρχων με τους επαγγελματίες , που έγιναν ύστερα από πρωτοβουλία του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos