Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Την ανάγκη να υπάρχουν έτοιμα σενάρια αντίδρασης, για την περίπτωση που προκληθεί τσουνάμι στο Αιγαίο, επεσήμανε ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς ορισμένοι δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι, παραγωγική διαδικασία χωρίς εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει. Και επειδή μιλάμε για το Δήμο μας αλλά και τον κάθε Δήμο, κάποιοι δεν έχουν κατανοήσει ότι ανάλογα με τη λαϊκή βούληση αύριο θα υπάρχουν ή δεν θα υπάρχουν στο προσκήνιο. Το προσωπικό του Δήμου όμως θα είναι παρόν για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δημότες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να εκφράσω τις Θερμές μου Ευχαριστίες σε όλους τους συντοπίτες μας που στήριξαν την προσπάθεια αλληλεγγύης του Επαρχείου Θήρας προς τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ρίγη συγκίνησης και μάτια που βούρκωναν παρακολούθησαν την εκδήλωση των 100 χρόνων από τα αιματηρά γεγονότα του 1917 στην Απείρανθο, όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος "Τα Φανάρια"...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζήτημα της αισθητικής εικόνας οικημάτων με εμφανείς φθορές λόγω παλαιότητας ή κακής συντήρησης, μοιάζει να απασχολεί συνήθως ελάχιστα, ειδικά σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως οι αστέρες του Χόλυγουντ και οι celebrity δείχνουν τόσο αδύνατες και στυλάτες στα 40 τους, στα 50, ακόμη και στα 60;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα καμπάνια των SYN.KA & Βιδάλης Super markets. είναι στον αέρα, αποκαλύπτοντάς μας ότι ο Άγιος Βασίλης είναι στους διαδρόμους, στα αλλαντικά, στα απορρυπαντικά, σε κάθε αγορά από τα SYN.KA!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εμφανιστεί κρούσματα της ευλογίας του προβάτου τόσο στη νήσο Λέσβο όσο και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότεροι από 8.000 επαγγελματίες και καταναλωτές στην 3η Έκθεση GRECKA PANORAMA - GREEK FOOD SHOW 2017 στη Βαρσοβία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβλήματα προκάλεσε στην Σοφία Αλιμπέρτη η βόλτα που έκανε τις προηγούμενες ημέρες στη Γλυφάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos