Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Η πρώτη σεισμική δόνηση σημειώθηκε βόρεια της Σύρου στις 21:54, το βράδυ της Δευτέρας 15/01 και είχε μέγεθος 2,1 R, σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο κ.Χουλιάρα προέρχεται από τον ίδιο εστιακό χώρο που έδωσε το σεισμικό σμήνος στις 9 του μηνός όπου σε 10 ώρες σημειώθηκαν 18 σεισμικές δονήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σταμάτας, στην περιοχή της Αττικής - Το Ευρωμεσογειακό δίνει το σεισμό 4,5 Ρίχτερ - Στα 4,4 Ρίχτερ μετρήθηκε από το Αριστοτέλειο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό πρόσκρουσης σε ύφαλο του Δ/Ξ ''VF TANKER-1'' σημαίας Ρωσίας, κατά τη διαδικασία της αγκυροβολίας, στη θαλάσσια περιοχή Κούνδουρου νοτιοδυτικά ν. Κέας, με δώδεκα (12) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν νομίζατε ότι τα σεξουαλικά συμπληρώματα είναι μόνο αντρική υπόθεση κάνετε λάθος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Μεγάλος Διαγωνισμός του Islands e – media με δώρο ψώνια αξίας 400 ευρώ από τα super markets SYN. KA και Βιδάλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι μάλλον το... παρακάναμε στις γιορτές καταναλώνοντας πλούσια κρεατικά και γλυκίσματα με πολλά λιπαρά και αρκετές θερμίδες! Αλλά έτσι είναι οι γιορτές! Βγαίνουμε από τη διατροφική μας καθημερινότητα και απολαμβάνουμε στα οικογενειακά τραπέζια λιχουδιές χωρίς τύψεις φυσικά και με μεγάλη ικανοποίηση!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη, Γ. Χατζημάρκου, με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη, για την εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο φορέων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα live party με τραγούδια και ζωντανή μουσική πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αγκαιριά της Πάρου (Πολιτιστικός χώρος) το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου 2018 στις 21:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πιο ιστορικό και διάσημο νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων, το «Club Αυτοκίνηση» εμφανίζεται ο αγαπημένος παριανός ερμηνευτής και στιχουργός Stan, χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos