ΠΟΛΙΤΙΚΗ (5037)

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος με θέμα την αναγκαιότητα άμεσης προστασίας και ανάδειξης των αρχαίων λατομείων μαρμάρου στην Πάρο

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., στη Σύρο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ (Πλατεία Κανάρη-Ερμούπολη), με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έκανε ομόφωνα δεκτή στην χθεσινή του συνεδρίαση την εισήγηση του προέδρου, Δημήτρη Παπαστεργίου για τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου στις αρχές Μαρτίου. Αντικείμενο, η επικαιροποίηση των θέσεων της ΚΕΔΕ για την «επόμενη μέρα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της διαδικασίας που έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Εσωτερικών για την ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ κεντρικού Κράτους και Αυτοδιοίκησης.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της πολιτικής ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων οίνων, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Οίνων LONDON WINE FAIR 2020, που θα πραγματοποιηθεί 18 -20 Μαΐου 2020, στο Λονδίνο.

Η κα Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. την Πέμπτη 16/1/2020 επισκέφθηκε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Στη συνάντηση εργασίας η κ. Μονογυιού ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα φαινόμενα ανομίας που συμβαίνουν στο νησί της Μυκόνου όσο και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων

Συνάντηση του Γιώργου Χατζημάρκου με μέλη της ΠΑΔΕΕ, σήμερα στην Αθήνα

Με τον πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), Ανδρέα Λυκουρέντζο, συναντήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του Οργανισμού, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

araxova mini