Εθιμοτυπική επίσκεψη του προέδρου και του διευθυντή του Εunet στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

05 Μαϊος 2015 17:39

Τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικτύου EUNET Richard Stock και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Robert Schuman συνοδευόμενους από τον Πρόεδρο του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο κο Μιχάλη Καβουκλή και τις κυρίες Άννα Χαρίτου και Μαριλένα Σωκιανού υποδέχθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη.


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 15 χρόνια λειτουργίας του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο όπου οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα είναι κεντρικοί ομιλητές στις επετειακές εκδηλώσεις.
Ο Πρόεδρος του EUNET κος Richard Stock εξέφρασε την βαθιά ικανοποίηση του για τα θέματα που συζητήθηκαν με την κα Γιασιράνη, τον προσανατολισμό και το ενδιαφέρον από πλευράς Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την υλοποίηση προγραμμάτων που σχετίζονται με την δράση του Ευρωπαϊκού Δικτύου EUNETκαθώς και για την δέσμευση της κας Γιασιράνη πως θα υποστηρίξει την δικτύωση του Σπιτιού της Ευρώπης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε με τον Πρόεδρο κο Μ. Καβουκλή ότι η ενημέρωση φορέων που θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα θα μπορούν να ενημερώνονται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση τους, από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο ,που έχει την τεχνογνωσία.

 

Τέλος η κα Γιασιράνη εξέφρασε τη στήριξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το Διεθνές Συνέδριο Προσομοίωσης Περιφερειακών Διεθνών Οργανισμών Ρόδου – Rhodes Model Regional Co-operation 2015, που θα διοργανωθεί από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο14 με 18 Οκτωβρίου 2015.

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος
Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos