Ο Έπαρχος Πάρου στο naxostimes.gr: «Τα νησιά μας έχουν ανάγκη την υποστήριξη της Ελληνικής Πολιτείας»

07 Απριλίου 2017 19:29

Απαίτηση - και όχι απλά αναγκαιότητα - είναι πλέον η εφαρμογή νησιωτικών πολιτικών που θα συμβάλλουν στην ευημερία των κατοίκων των νησιών σε βασικούς τομείς, όπως είναι η δημόσια υγεία, η παιδεία, οι μεταφορές κλπ., σύμφωνα με τον έπαρχο Πάρου-Αντιπάρου και πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου Κώστα Μπιζά.

Σε συνέντευξη του στο naxostimes.gr και την Ελένη Τσελεμπή, ο κ. Μπιζάς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο φλέγον θέμα των ανεμογεννητριών, τονίζοντας ότι οι νησιώτες είναι θετικοί απέναντι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με την προϋπόθεση όμως ότι η «πράσινη ανάπτυξη» θα σέβεται το φυσικό περιβάλλον και την τουριστική προοπτική των νησιών, ενώ δεν παρέλειψε να εξηγήσει και το πώς σημαντικά έργα υποδομής (όπως το νέο αεροδρόμιο και το νέο λιμάνι) θα συμβάλλουν στην περαιτέρω οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Πάρου και της Αντιπάρου.

Όσον αφορά στη φετινή τουριστική περίοδο, οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες και θετικές για τα δύο νησιά του Επαρχείου, με τον κ. Μπιζά να επισημαίνει από την πλευρά του ότι, εφόσον επαληθευτούν και εισπρακτικά, θα ωφελήσουν....

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos