Στην Τήνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

19 Μαρτίου 2018 16:45

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Τήνου. Ο Πρωθυπουργός έφτασε στις 13.30 το μεσημέρι όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής οργάνωσης του Σύριζα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Παντανάσσης εκεί ξεναγήθηκε στην οδό της Ευαγγελιστρίας από τον δήμαρχο Τήνου, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού και έφτασαν μέχρι το Δημαρχείο. Αφού χαιρέτισε το προσωπικό συνομίλησε στο γραφείο δημάρχου (με κλειστές πόρτες) μαζί με τον Γιάννη Σιώτο.

Έπειτα, τον λόγο είχε το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, εκεί πραγματοποιήθηκε ομιλία τόσο του Δημάρχου Τήνου όσο και του Πρωθυπουργού με ειδική αναφορά όπως ήταν φυσιολογικό στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούσαν το Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου. Στο τέλος των ομιλιών δόθηκε συμβολικά, δώρο ένα μαρμάρινο περιστέρι στον κο Τσίπρα.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου όπου ξεναγήθηκε τόσο στο Ναό όσο και στο μαυσωλείο του καταδρομικού «Έλλη». Το φινάλε, γράφτηκε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού για ένα γεύμα.

Μαζί με τον Πρωθυπουργό ήταν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός. Επίσης, θα τον συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης

www.tinostoday.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos