Το νέο σύγχρονο τυροκομείο στην Μάρπησσα της Πάρου, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Μπιζάς

20 Μαρτίου 2018 17:41

Η επίσκεψη στο νέο τυροκομείο της Πάρου επιφύλαξε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στον Πρόεδρο του Π.Σ. και Έπαρχο Πάρου Κώστα Μπιζά, που ξεκίνησαν από το εξωτερικό περιβάλλον, την πανέμορφη θέα και την νησιώτικη κτιριακή γραμμή, συνεχίστηκαν με τη διαπίστωση συνθηκών «ιατρικού χειρουργείου» από άποψη καθαριότητας και υγιεινής στους χώρους παρασκευής και αποθήκευσης του προϊόντος και ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση του εξοπλισμού των εγκαταστάσεων και την λεπτομερή ξενάγηση και περιγραφή όλων των φάσεων παραγωγής του τυριού, που πραγματοποίησε η ιδιοκτήτρια, γεωπόνος κα Κατερίνα Μόσχου.

Το αιγαιοπελαγίτικο φυσικό περιβάλλον βοσκής , οι ιδανικές συνθήκες τυροκόμησης και το μεράκι της ιδιοκτήτριας, αποτελούν εγγυήσεις για την παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων.

Είναι υποχρέωση των επίσημων αρχών, των καταστημάτων εστίασης, των ξενοδοχειακών μονάδων και των συμπατριωτών μας να ενισχύουν τέτοιες επιχειρηματικές δραστηριότητες που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίες, στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και τελικά διατηρούν και προστατεύουν το φυσικό μας περιβάλλον.

Καλές δουλειές και ποιοτικά προϊόντα !

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos