Δήλωση Γεώργιου Λεονταρίτη για τη διάκριση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

07 Νοεμβρίου 2018 15:51

Με αφορμή την νέα διάκριση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου “World Travel Market”, στην οποία απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο περίπτερο, o Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Με στοχευμένες δράσεις και πολλή δουλειά, συνεχίζονται οι διακρίσεις για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία παραμένει στην κορυφή της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με τις προκρατήσεις, αναμένεται διπλασιασμός των αφίξεων για την επόμενη τουριστική σαιζόν στα νησιά μας, γεγονός που δικαιώνει τις επιλογές μας και προσδίδει νέα δυναμική στον στρατηγικό σχεδιασμό μας.

Το Νότιο Αιγαίο έχει αποκτήσει, επιτέλους, την θέση που του αξίζει και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς ανά την υφήλιο. Παραμένουμε σε εγρήγορση, ώστε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τις ομορφιές των νησιών μας».

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos