Σε καλό δρόμο οι εργασίες αποκατάστασης στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας Άνδρου

11 Νοεμβρίου 2018 13:08

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Άνδρου, προχωρούν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο «Ι. Μ. Γουλανδρής» στη Χώρα, με την αποκατάσταση του τρίτου πυλώνα φωτισμού. Πλέον απομένει η τοποθέτηση του τέταρτου πυλώνα, η προμήθεια του οποίου έχει δρομολογηθεί. Να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από ιδίους πόρους του Δήμου Άνδρου.


Οι διεργασίες ήταν χρονοβόρες λόγω της αναμονής των, νέας τεχνολογίας, προβολέων led, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στον πυλώνα. Έτσι, το Στάδιο αποκτά πλέον καταλληλότητα για τη διενέργεια αγώνων, που συμμετέχει ο Ανδριακός (Α.Ο.Φ.) με τις ομάδες ποδοσφαίρου και στίβου.

Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν όλα τα παλαιά υλικά, καλώδια, σύνδεσμοι, ασφάλειες, κ.λπ. και τοποθετήθηκε ηλεκτρολογικός πίνακας, νέας τεχνολογίας, συμβατής με τους νέους προβολείς led.

Επίσης, στο μέλλον θα γίνει αντικατάσταση όλων των παλαιών και κοστοβόρων ενεργειακά προβολέων. Οι παλαιοί προβολείς είναι ισχύος 2.500 Watt, ενώ οι νέοι ισχύος 400 Watt και ίδιας απόδοσης, εξασφαλίζοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos