Τελετή παράδοσης - παραλαβής λιμεναρχείου Μυκόνου

13 Δεκεμβρίου 2018 15:34

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου σε μια σεμνή τελετή στο Λιμεναρχείο Μυκόνου και μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή του Λιμεναρχείου Μυκόνου από τον Πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Καραμήτσα στον Νέο Λιμενάρχη πλέον τον Αντιπλοίαρχο κ. Πέτρο Δαλμυρά.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία προσώπων της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού.


Ειδικότερα, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής το Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και οι Αντιδήμαρχοι κα. Ειρήνη Γρυπάρη και κ. Αλέξανδρος Κουκάς.
Παρούσα ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κα. Ελένη Καλπουρτζή.
Επιπλέον, παρευρέθηκαν η Ειρηνοδίκης Μυκόνου, ο Διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ, ο Διοικητής της Αστυνομίας καθώς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Παρόντες επίσης ήταν όλο το προσωπικό του λιμενικού καθώς και συνεργάτες του Λιμεναρχείου.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Καραμήτσα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο νησί της Μύκονου με μεγάλη επιτυχία ως Λιμενάρχης και να ευχηθώ με τη σειρά και στο νέο μας Λιμενάρχη, κ. Δαλμυρά, καλή σταδιοδρομία στη νέα του θέση και να ανταπεξέλθει επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει»!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos