Το «Άρωμα Παράδοσης» έψαλλε τα κάλαντα στο Γ. Λεονταρίτη

31 Δεκεμβρίου 2018 12:32

Την επίσκεψη του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και του Παραδοσιακού Εργαστηρίου «Άρωμα Παράδοσης» δέχθηκε σήμερα το πρωί στο κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.


Με τοπικές ενδυμασίες και συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων, τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και του «Αρώματος Παράδοσης», κρατώντας το πατροπαράδοτο Καραβάκι, έψαλαν τα συριανά - και όχι μόνο - κάλαντα στον κ. Λεονταρίτη, ενώ ταυτόχρονα του ευχήθηκαν για την νέα χρονιά.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων τους ευχαρίστησε και τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει και το 2019 να στηρίζει τις δράσεις και τις δραστηριότητες των δύο σημαντικών αυτών πολιτιστικών φορέων της Σύρου. Προέτρεψε, μάλιστα, ακόμη περισσότερους νέους ανθρώπους να στραφούν στον Πολιτισμό, «έναν εκ των βασικότερων πυλώνων ανάπτυξης» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεονταρίτης δέχθηκε, επίσης, στο γραφείο του εκπροσώπους πλείστων τοπικών φορέων, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos