Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θωμάς Σωτρίλλης και πάλι στο πλευρό του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου

30 Απριλίου 2019 15:03

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Θωμά Σωτρίλλη στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, διακεκριμένος επιστήμονας, με πολυετή θητεία και προσφορά στον χώρο της Αυτοδιοίκησης και επί σειρά ετών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί και πάλι μαζί του, για δεύτερη θητεία, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, αναφέρει:

Η συνεργασία μου με τον Γεώργιο Χατζημάρκο χρονολογείται από τη εποχή που διεκδίκησε τον Δημοτικό Θώκο της Ρόδου. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο σκέψης και δράσης του. Στην συνέχεια, αποφάσισα να πολιτευτώ μαζί του για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επειδή κατά την διάρκεια συνεργασίας στον Δήμο, διέκρινα πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του, αναδεικνύοντάς τον στο ρόλο του επικεφαλής.
Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη, μετά από συνεργασία στο προεδρείο της Περιφέρειας επί τριετία και στην συνέχεια σαν Αντιπεριφερειάρχης Υγείας , θέση που λόγω του επαγγέλματός μου, μου έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσω σχέδια και δράσεις για την Δημόσια Υγεία.
Το στοίχημα κερδίθηκε
Οι προσδοκίες και ο σχεδιασμός του 2014 έγιναν πραγματικότητα χωρίς πολλά λόγια αλλά με επιμονή και σταθερότητα στον προγραμματισμό και τις προτάσεις. Όλα δρομολογούνται. Η παράταξη έφερε εις πέρας όλα τα έργα που είχε σχεδιάσει με τον καλύτερο τρόπο. Και εγώ αισθάνομαι και πιστεύω ότι προσέφερα ένα μικρό λιθαράκι σ΄ ότι αφορά τον τομέα της ευθύνης μου. Αυτό μου δίνει σιγουριά για να θέσω ξανά τον εαυτό μου υπεύθυνα στην ομάδα του Γιώργου Χατζημάρκου # μπροστά Νότιο Αιγαίο και να διεκδικήσω ακόμα μια περίοδο παρουσίας μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Νότιο Αιγαίο.
Σωτρίλλης Θωμάς του Βασιλείου
Ιατρός Ουρολόγος

Βιογραφικό
Ο Σωτρίλλης Θωμάς του Βασιλείου γεννήθηκε στην Ρόδο το 1951 με δημοτική εκπαίδευση και γυμνασιακή εκπαίδευση στο Βενετόκλειο Γυμνάσιο Ρόδου.
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ορκίστηκε γιατρός το Δεκέμβριο του 1976.

Στη συνέχεια αγροτικός γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο Κρεμαστής Ρόδου με απόσπαση στο αγροτικό ιατρείο Σύμης ενώ στην διάρκεια της θητείας του αποσπάστηκε στο αγροτικό ιατρείο Χάλκης (αμισθί).

Τελείωσε την ειδικότητα Ουρολογίας στο Α΄ Θεραπευτήριο ΙΚΑ και στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Νοσοκομειακός γιατρός από το 1986 και μετά – Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείο Ρόδου και μέλος της ΕΙΝΑΠ.

Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου με την παράταξη του τότε Νομάρχη Σάββα Καραγιάννη και υποστηρικτής για την αγορά και λειτουργία του πλωτού Νοσοκομείο «Δελφίνι Ζωής και Ελπίδας» στο οποίο υπηρέτησε σαν γιατρός σε όλη την διάρκεια της θητείας του (αμισθί).

Στην συνέχεια γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ρόδου, με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου και αμέσως μετά, από το 2014, μέλος της περιφερειακής παράταξης του Γιώργου Χατζημάρκου, ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου για μια τριετία και στην συνέχεια Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, μέχρι σήμερα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr