Ομιλία Φίλιππου Φόρτωμα στους ετεροδημότες της Αθήνας

13 Ιουνίου 2019 13:20

Την προεκλογική του ομιλία προς τους ετεροδημότες της Αθήνας πραγματοποίησε με μεγαλειώδη επιτυχία ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, την Τετάρτη 12/06/2019 το απόγευμα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα ξενοδοχείο Electra Palace στο κέντρο της Πρωτεύουσας. Από νωρίς, πλήθος κόσμου και ετεροδημοτών συγκεντρώθηκαν στην οδό Ν. Νικοδήμου 18-20, για να υποδεχτούν τον ιδιαίτερα αγαπητό Φίλιππο Φόρτωμα.

Με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν περισσότεροι από 450 παρευρισκόμενοι τον Υποψήφιο Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππο Φόρτωμα.

Στο πάνελ και ομιλητές της βραδιάς ήταν η Φιλιάνα Χωματά , οικονομολόγος και κόρη του Ιατρού και Βουλευτή Κυκλάδων, αείμνηστου Ιωάννη Χωματά και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πευκιανάκης που υπήρξε για τέσσερις δεκαετίες ο στενότερος και πιο αφοσιωμένος συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, οι οποίοι μίλησαν για το Φίλιππο Φόρτωμα.

Ο κ. Φόρτωμας, συνοδευόμενος από πλειάδα στενών συνεργατών του, αφίχθη στην κατάμεστη αίθουσα εγκαίρως και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες του, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών», ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι Βουλευτικές εκλογές είναι οι πλέον κρίσιμες για την Ελλάδα και τις Κυκλάδες.

Προχωρώντας στην παρουσίαση των στόχων του συνδυασμού του, αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο οργανωμένο πρόγραμμά του και σημείωσε με ιδιαίτερη έμφαση τις ρεαλιστικές και ουσιαστικές προτάσεις του για τις Κυκλάδες του Αύριο. Ένα πλάνο αξιοποιήσιμο που θα προσφέρει ελπίδα, σταθερότητα και καθαρότητα και που εγγυάται άμεσες λύσεις και την διέξοδο από τα προβλήματα.



Παλμός και «αέρας» ανανέωσης για τις Κυκλάδες

Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση νέων ανθρώπων στην εκδήλωση, οι οποίοι απέδειξαν ότι ο υποψήφιος Βουλευτής φέρνει «αέρα» ανανέωσης στις Κυκλάδες, ενώ η νεολαία που ακολουθεί τον υποψήφιο, σε κάθε του βήμα, έδωσε παλμό και κλίμα νίκης στην προεκλογική συγκέντρωση.
Πέρα από την μαζική παρουσία Κυκλαδιτών ξεχώρισε η παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων της πολιτικής, πνευματικής, πολιτιστικής και διπλωματικής ζωής της χώρας, γεγονός που αποδεικνύει την ακτινοβολία της προσωπικότητας του κ. Φόρτωμα.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: εκπρόσωπος του Μητροπολίτη , η Δήμητρα Λυγούρα μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος Πρώτος εκλεγμένος στη Πολιτική Επιτροπή και επί χρόνια στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων, ο Νίκος Λεβετσοβίτης Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων, ο Παύλος Μαρινάκης Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ, η Ελένη Χαραλάμπους μέλος εκτελεστικού γραφείου ΟΝΝΕΔ,

Το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ, Άγις Δίγκας, ο Ορφέας Γεωργίου Αναπλ. Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ , ο Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου, ο Βερύκιος Δημήτριος αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας Δήμου Δάφνης-Υμηττού, η Ευγενία Αλοιμόνου η πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου και δημοτική σύμβουλος Τήνου, ο Πέτρος Μαρκουίζος Δημοτικός σύμβουλος, ο Γιάννης Μαρκουιζος, Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου, ο Στέφανος Καβαλιεράκης Διευθυντής Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών, ο Στάθης Σταθόπουλος Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ, η Παπαβασιλειου Ναταλία Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης , η Αναστασοπούλου Έφη, Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στην Ενότητα Σύρου, η Τομεάρχης ποιότητας Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευμορφία Αυγερίου, άνθρωποι της τέχνης και του Πολιτισμού όπως η Συριανή ηθοποιός Μαρίτα Ριτζι και η Μαριάννα Καστανιά ηθοποιός και σκηνοθέτης, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Μιχάλης Ζουλουφός, καθώς και αρκετοί πρόεδροι Κυκλαδίτικων συλλόγων.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos