Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παιδικής Εργασίας: Επισκέψεις της Κατερίνας Μονογυιού

13 Ιουνίου 2019 16:19

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παιδικής Εργασίας,η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό "Παλάμη του Θεού " της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και μοίρασε δώρα στους μικρούς αγγέλους με πολλές τρυφερές αγκαλιές.


Η εκμετάλλευση και ποδοπάτηση των δικαιωμάτων των παιδιών είναι αδιαμφισβήτητα άδικη και οφείλει καθένας από εμάς να συμβάλει στην καταπολέμηση τέτοιων γεγονότων.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής Εργασίας εορτάζεται κάθε χρόνο στίς 12 Ιουνίου , καθιερώθηκε δε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασία. Σαν κράτος και σαν πολιτεία έχουμε χρέος να καταπολεμήσουμε την παιδική εργασία και να εξαλείψουμε την παράνομη διακίνηση παιδιών. Δυστυχώς και στη πατρίδα μας τα αποτρόπαια και ντροπιαστικά αυτά φαινόμενα είναι συνήθη τα τελευταία έτη,κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης που προσέβαλε την αξιοπρέπεια την ανθρώπων. Η εκμετάλλευση σε αυτήν την τρυφερή ηλικία δεν κρίνεται μόνον άδικη αλλά και κατά κύριο λόγο απάνθρωπη.

Τέλος,η 12η Ιουνίου είναι, επίσης, αφιερωμένη στα παιδιά της αφρικανικής ηπείρου, που στην πλειοψηφία τους εργάζονται από πολύ τρυφερές ηλικίες και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Κατερίνα Μονογυιού

Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos