Συμμετοχή του Δημάρχου Άνδρου στις τιμητικές εκδηλώσεις για τον Συνταγματάρχη Καμπάνη και για την Άνδρο στο Κιλκίς, το Σάββατο, 22/06

20 Ιουνίου 2019 17:11

Έπειτα από τιμητική πρόσκληση του Δήμου Κιλκίς, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης θα παρευρεθεί το προσεχές Σάββατο, 22 Ιουνίου, στις λαμπρές εκδηλώσεις για τον Ανδριώτη Συνταγματάρχη Αντώνιο Καμπάνη και για την Άνδρο, που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό Καμπάνης του Κιλκίς.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη, μέλη του οποίου επισκέφτηκαν την Άνδρο και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας Θεοσκέπαστης τον περασμένο Απρίλιο, διοργανώνουν εκδηλώσεις για τους πεσόντες της μάχης Κιλκίς – Λαχανά και τιμούν τη μνήμη του ήρωα Συνταγματάρχη Καμπάνη.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ του Κιλκίς και της Άνδρου, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ονομασίας του Πάρκου Δημοτικού Σχολείου ως «Πάρκο Ανδριωτών» και η αδελφοποίηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνης και της Ένωσης Ανδρίων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Σαββάτου, 22/06:
7:00 π.μ. - Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο για τους πεσόντες της μάχης Κιλκίς –Λαχανά
10:30 π.μ. - Πάρκο Δημοτικού Σχολείου / Αποκαλυπτήρια ονομασίας Πάρκου Δημοτικού Σχολείου
Τρισάγιο στη μνήμη του συντ/ρχη Α. Καμπάνη
Ιστορικό της μάχης Κιλκίς -Λαχανά 1913
Κατάθεση στεφάνων
11:45 π.μ. - Υπογραφή πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνης & Ένωσης Ανδρίων
12:00 μ.μ. - 2η Γιορτή τραχανά-σορβά με δρώμενα
Θρακιώτικος Κλήδονας
H αγροτική ζωή των Ποντίων μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια τους

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos