Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αλεξάνδρας Δαρζέντα - Κουτρουλιά

02 Ιουλίου 2019 15:44

Η Σαντορινιά υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής οργανώνει την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στο οινοποιείο AVANTIS (πρώην θερινός κινηματογράφος των Φηρών, Ροδιές) στα Φηρά, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 20:30.


Η υποψήφια βουλευτής θα μιλήσει για την εμπειρία της από την περιοδεία σε όλες τις Κυκλάδες και θα μεταφέρει τα μηνύματα που εισέπραξε από απλούς πολίτες, εκλεγμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης και παλιούς και νέους αγωνιστές που συνεχίζουν τον αγώνα τους στις δημοκρατικές επάλξεις.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι εκείνοι οι πολίτες της Σαντορίνης, που δίκαια απογοητεύτηκαν από μαγικές λύσεις, προδοσίες, συνεργασίες της συμφοράς και στημένα πολιτικά παιχνίδια και οι οποίοι αναζητούν ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο στις αρχές εκείνες που κάποτε έδωσαν περηφάνια και αξιοπρέπεια στο νησί μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, τις κρίσιμες για την χώρα, δεν ξεχνάμε το ΠΑΣΟΚ, και δεν τιμάμε με την ψήφο μας εκείνους που άλλαξαν στρατόπεδο σε 5 λεπτά, αλλά αντίθετα υποστηρίζουμε εκείνους που έμειναν αμετακίνητοι στις αξίες και τα πιστεύω τους, δεν πρόδωσαν, ακόμα και στις πιο δύσκολες ώρες και τώρα έχοντας καθαρό μέτωπο, έχουν το δικαίωμα και την αξίωση να κοιτάξουν μπροστά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos