Στο επίκεντρο ο πρωτογενής τομέας της Τήνου και των Κυκλάδων

14 Δεκεμβρίου 2019 21:54

Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, συναντήθηκαν την Παρασκευή, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας και ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος.


Η συνάντηση επικεντρώθηκε γύρω από θέματα του πρωτογενούς τομέα, τα οποία απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους της Τήνου, σχετίζονται με τη φυτική και ζωική παραγωγή, ενώ καταλαμβάνουν μια σημαντική μερίδα στη σφαίρα της τοπικής οικονομίας και της παραγωγικής δραστηριότητας του νησιού.
Ο κ. Μπαγινέτας έδειξε ενδιαφέρον για τα θέματα της Τήνου και υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα σημαντικότερα ζητήματα του νησιού, όπως η λιμνοδεξαμενή της Λειβάδας, το φράγμα της Γρίζας, οι εγκαταστάσεις του σφαγείου και του ελαιοτριβείου, όπως και οι προοπτικές ανάπτυξης για προϊόντα ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) της Τήνου.
Επίσης, στο τραπέζι της συνάντησης τέθηκαν, από τον κ. Φόρτωμα, ειδικότερα θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα των Κυκλάδων, τα οποία αφορούν άμεσα τους τοπικούς παραγωγούς των νησιών.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos