Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Πάρο

24 Φεβρουαρίου 2020 20:13

Προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο νησί της Πάρου από το Σάββατο 22 έως τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.


Στα πλαίσια της επίσκεψής του πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις είτε με δική του πρωτοβουλία είτε κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερόμενων φορέων.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο συναντήθηκε το πρωί με εμπόρους στην αγορά της Παροικιάς όπου συζήτησε τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν. Εν συνεχεία πραγματοποίησε συνάντηση με ναυτιλιακούς πράκτορες κι εκπροσώπους του τουρισμού, όπου του έγινε ενδελεχής ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο, κι υποσχέθηκε από πλευράς του ότι θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε το Α.Τ. μετά από πρόσκληση του Διοικητή Κυριάκου Μποζίκη, όπου ενημερώθηκε για τις ανάγκες του τμήματος ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκε στη Νάουσα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Αλιέων Πάρου, Δημήτρη Σκιαδά και τον Γραμματέα αλλά και Αντιπρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου Βασίλη Τριβυζά όπου συζήτησαν όλες στις εξελίξεις σε σχέση με τους παραπάνω κλάδους και τους ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκε το υποσταθμό της Δ.Ε.Η.-ΔΕΔΔΗΕ στην Παροικιά της Πάρου ύστερα από αίτημα του Σωματείου των εργαζομένων και της Διοίκησης προκειμέν
ου να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες σε προσωπικό τόσο για την Πάρο όσο και για την Αντίπαρο.

Στη συνέχεια παρευρέθηκε στην Αίθουσα Π.Σ. «Αρχίλοχος» όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στο σύντομο λόγο του ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας μίλησε για τα θέματα της Πάρου και Αντιπάρου, τόνισε το ενδιαφέρον του τόσο για ζητήματα παιδείας όσο και για τα προβλήματα υγείας, αναφέρθηκε στις ενέργειες του για την προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων στα δύο νησιά αλλά και στις Κυκλάδες γενικότερα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τις αρχές του νησιού και να ανταλλάξουν απόψεις και συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, που είχαν παρευρεθεί. Μετά το τέλος της εκδήλωσης παρακάθισε σε γεύμα που είχε παραθέσει η ΔΗΜ.Τ.Ε. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου προς τιμή του.

Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επισκέφτηκε το Δημοτικό στάδιο της Παροικιάς όπου συνάντησε τον Πρόεδρο του Α.Ο.Π. Αντώνη Λάμπρου καθώς και την πρώην Πρόεδρο Μαρία Κουτσονικολή, οι οποίοι τον ξενάγησαν στις καινούργιες εγκαταστάσεις του Α.Ο.Π. και τον ενημέρωσαν για όλα τα θέματα που αφορούν στον αθλητισμό στο νησί. Εν συνεχεία παρακολούθησαν μαζί τον ποδοσφαιρικό αγώνα.
Όπως όλες οι επισκέψεις του Βουλευτή στην Πάρο, έτσι και αυτή έγινε με τους καλύτερους οιωνούς και μέσα σε άριστο κλίμα.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos