Κυριακή, 18 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Παρακολουθήστε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα Επιτελεία των Δημοτικών Συνδυασμών ΚΕΠΟΣΑ και Λαική Συσπείρωση Πάρου κατά τη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν ως νικητή του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Πάρο τον επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" κ. Μάρκο Κωβαίο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα στη σημερινή εκλογική διαδικασία που γενικώς εξελίσσεται ομαλά, αν και σε πολλά εκλογικά τμήματα ανά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ποσοστιαίο προβάδισμα που πιθανώς θα είναι διψήφιο δείχνει να προηγείται στις προτιμήσεις των κατοίκων της συμπρωτεύουσας ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Exit Poll: Προβάδισμα για Σακελλαρίδη και Δούρου - Θρίλερ στον Πειραιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται ομαλά στα εκλογικά τμήματα ολόκληρης της Πάρου η εκλογική διαδικασία με τους πολίτες του νησιού να προσέρχονται από το πρωί για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 18 Μαϊος 2014 11:56

Στις κάλπες οι πολίτες της Πάρου

Από τις επτά το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τους 12.599 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους και τους  1243 εκλογείς της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 1.441 δημοτικούς και 105 περιφερειακούς συνδυασμούς να κατέρχονται στην αναμέτρηση των εκλογών, σε όλη τη χώρα, ξεκινά η σημερινή πολιτική «μάχη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos