Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Δείτε το πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

https://www.koinonikomerisma.gr: Άνοιξε η ειδική πλατφόρμα, όπου οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα 2018. Δείτε ποια θα είναι τα εισοδηματικά και τα περιουσιακά κριτήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση 8η

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 27η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο σήμερα (24/11), και τα μεγάλα πρωταθλήματα μπαίνουν για τα καλά στο πρόγραμμα! Από την ελληνική Σούπερ Λιγκ,

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάνω σε στροφές, στην μέση του δρόμου, να κλείνουν πόρτες σπιτιών, όμως ο συγκεκριμένος οδηγός το τερμάτισε κυριολεκτικά, καθώς το άφησε πάνω στις γραμμές του τραμ στο Παλαιό Φάληρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-11-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 63χρονη ημεδαπή η οποία εξέτρεφε -3- οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τη δράση "Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών" του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020)», όπου απευθύνεται στους Δήμους και στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και έχει ως στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη τουρισμού ειδικών απαιτήσεων στις παραθαλάσσιες περιοχές και την προσέλκυση επισκεπτών-ατόμων με αναπηρίες, εκδόθηκαν οι πρώτες αποφάσεις ένταξης έργων υποδομών για παραλίες Δήμων του Νομού Κυκλάδων, συνολικής δημόσιας δαπάνης 646.063,40 €.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δήμαρχος Μήλου έκανε πάλι το θαύμα του. Πριν λίγες μέρες στο συνέδριο της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου (σχετικό βίντεο στο cyclades 24 ), αποκάλεσε του βουλευτές (προφανώς του κυβερνώντος κόμματος) γυρολόγους, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση απαιτώντας από τα αρμόδια υπουργεία να εγκρίνουν και να εκτελούν όλα τα έργα που απλώς…..θα αποφασίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πολύ βολική λοιπόν η αποποίηση των ευθυνών του, αλλά και αρκετά πρωτότυπη η ερμηνεία για το ρόλο των ΟΤΑ και ιδιαίτερα των Δήμων. Και για να εξηγούμαστε, το Π.Δ. 123/2017 που επικαλείται ο δήμαρχος Μήλου, αφορά τον Οργανισμό του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, στον οποίο φυσικά περιγράφεται το αντικείμενο του υπουργείου, που προφανώς έγκειται και στην ανάθεση μελετών και κατασκευών έργων ανά την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάσσονται οι φορείς υλοποίησης των αρμοδιοτήτων και ευθυνών τους.

Φυσικά μέσα από αυτή την ερμηνεία, προφανώς προσπαθεί να κρύψει την απραξία του για τα ουσιαστικά έργα που δεν έχει κάνει για τη Μήλο από το 2011 μέχρι σήμερα που είναι αιρετός δήμαρχος, έργα ζωτικής σημασίας για το νησί, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η κατασκευή ΧΥΤΥ, η διάθεση των λυμάτων και η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων, η κάλυψη των αναγκών σε νερό και η ολοκλήρωση δικτύων διάθεσης και διανομής στους οικισμούς, η ολοκλήρωση του τοπικού χωρικού σχεδιασμού, η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και του πολιτιστικού πλούτου του νησιού, οι υποδομές πρωτογενούς παραγωγής, η ουσιαστική στήριξη των δημόσιων δομών της δημόσιας υγείας, της πρόνοιας και της παιδείας….και σειρά άλλων ελλειμμάτων ων ουκ έστι αριθμός….

Επειδή λοιπόν είμαι γυρολόγος και αρέσκομαι να κόβω βόλτες στις Κυκλάδες επί 30 περίπου συναπτά έτη, έτυχε πριν λίγες μέρες να κάνω δύο επισκέψεις μόνο και μόνο για να πληροφορηθώ επιτέλους γιατί δεν προχωρούν και τι πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσουν ορισμένα θέματα της Μήλου.

Έτσι λοιπόν επισκέφθηκα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής (25/11/2018), σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos