Απρίλιος 2018 - Psts.gr

Ξεκίνησαν και πάλι οι τεχνικές εργασίες κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου στην Αλυκή από το σημείο στο οποίο είχαν σταματήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απορριμματοφόρο έπεσε σε χαράδρα βάθους 100 – 150 μέτρων...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-04-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο στο οποίο ίσχυε διακοπή εργασιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-04-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 30 και 45 ετών (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-04-2018 το πρωί στην επ. οδό Ποταμιά – Στενή Τήνου, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (απορριμματοφόρο του Δήμου Τήνου) οδηγούμενο από 49χρονο ημεδαπό με επιβαίνοντες άλλους δύο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 50 ετών, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα βάθους -100- μέτρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 04/05/2018 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα σήμερα, τα παιχνίδια στο κουπόνι είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο έχουμε καταλήξει σε δύο προτάσεις! Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Β' Γαλλίας και την Α' Βραζιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. την Τρίτη 01/05/18, τα δρομολόγια των πλοίων θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικός είναι ο απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου κοντά στο χωριό Ποταμιά της Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα απορριμματοφόρο όχημα έπεσε το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου σε γκρεμό στην περιοχή Ποταμιά της Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 50

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos