Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Στο ΣτΕ εισέβαλαν το απόγευμα της Δευτέρα περίπου 50-70 άτομα την ώρα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη η συζήτηση της Ολομέλειας για τις διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ και τη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μυκόνου συνδιοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου 2018, αγώνες Τριάθλου-multisports στη Μύκονο με την επωνυμία Triathlon1 Mykonos – Multisport 2018.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως άμεσο στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση του Δημοτικού παρκινγκ στο παλιό λιμάνι, ορίζοντας ως βασικούς άξονες τη δωρεάν μεταφορά των χρηστών του παρκινγκ από και προς τη Χώρα όλο το 24ωρο, την ανάθεση της φύλαξης του χώρου στάθμευσης, το σωστό φωτισμό, τη σήμανση και τη σωστή τοποθέτηση των αυτοκινήτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου Νίκο Σαρρή και Σωτήρη Καστρουνή κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη του Νικόλαου Στέλλα που απαγχονίστηκε από του Γερμανούς κατακτητές στις 20/5/1944.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δικαίωμα εγγραφής έχουν και τα 4χρονα νήπια εφόσον ο Δήμος Πάρου δεν υπάγεται στον κατάλογο των 184 δήμων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου στην Πάρο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μας, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, αυτοκίνητο τύπου τζιπ, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 26 Μαΐου στις 19:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου το Φεστιβάλ Πάρου υποδέχεται την Βιργινία Μαστρογιαννάκη και την Μαρία Παπαποστόλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Χάρρυ Κλυνν, άφησε την τελευταία του πνοή στα 78 του χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίου στο Κάστρο της Παροικίας πανηγυρίζει την ομώνυμη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos