Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Η «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («Attica Group») ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρίας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «HSW») στα πλαίσια υλοποίησης της από 11.08.2017 συμφωνίας με την Τράπεζα Πειραιώς και έτερο μέτοχο μειοψηφίας της HSW, ως ισχύει, για την εξαγορά συνολικά 37.789.833 μετοχών της HSW έναντι συνολικού τιμήματος Ευρώ 69,07 εκατ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα κ. Chailert Limsomboon και τον Πρόξενο κ. Juckarin Charoenphuk είχε στο Δημαρχείο Μυκόνου ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 29η Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρευρεθήκαμε χθες στο Κέντρο Υγείας Πάρου για την τελετή παράδοσης φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων από τον Όμιλο Alpha Bank.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην Χρυσή Βιτσιλάκη για την εκλογή της στη θέση της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 611 συμμετοχές, προσφέροντας 542 φιάλες αίματος. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας, έγινε εγγραφή 10 νέων μελών εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε τακτική συνεδρίαση, στις 30/5/2018, ημέρα TΕTAΡTΗ και ώρα 19.00΄, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ενημέρωση πραγματοποίησε ο Διοικητής μαζί με στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (24 Μαΐου 2018) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο υπήκοοι Κίνας (με καταγωγή Θιβέτ) ηλικίας 19 και 25 ετών, μία 25χρονη υπήκοος Αφγανιστάν (που συνόδευε -2- παιδιά) και ένας 29χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, κενό επιβατών, στη θαλάσσια περιοχή του νέου λιμένα Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos