Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Η Gallery Art / Space Studio 265, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει σε μια μαγική βραδιά, γεμάτη μουσική! Μέγας φιλοξενούμενος, ο διακεκριμένος και πρώτος Έλληνας πιανίστας της Όπερας και του Ανωτάτου Ωδείου των Παρισίων, Γιώργος Δέλφης!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Πολλοί από εμάς έχουμε ήδη επισκεφθεί κάποια παραλία για να απολαύσουμε την θάλασσα και τον ήλιο καθώς τα επίπεδα της θερμοκρασίας βρίσκονται σε υψηλούς βαθμούς στις περιοχές της πόλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικά και αμετάκλητα αθώος κρίθηκε ο Τάσος Θεοφίλου, καθώς ο Άρειος Πάγος με απόφασή του απέρριψε σχετική αίτηση αναίρεσης κατά της αθωωτικής εφετειακής κρίσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εκδήλωση στη μνήμη του Προέδρου της Δ.Κ. Μάρπησσας Αντωνίου Ι. Ραγκούση η οποία θα περιλαμβάνει και τα αποκαλυπτήρια της ονοματοδοσίας οδού προς τιμήν του, πρόκειται να λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής 19 Αυγούστου στη Μάρπησσα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αεροσκάφος Boeing 753 της εταιρείας Condor με 281 επιβάτες που εκτελούσε την πτήση από Αίγυπτο προς Ντισελντόρφ - Σε εξέλιξη έλεγχος του αεροσκάφους στα Χανιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γιορταστική βραδιά της πιο όμορφης και σημαντικής θρησκευτικής γιορτής της Πάρου, σκόρπισε τη μαγεία της μόλις έπεσε η νύχτα στο νησί όταν τον ουρανό της Παροικίας έσκισαν σαν πολύχρωμα συντριβάνια παρατεταμένα θεαματικά πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα φωτίζοντας μοναδικά το μπλε έναστρο στερέωμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ο οποίος χοροστάτησε στις λαμπρές λατρευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας Εκατονταπυλιανής της Πάρου, είχε την ευγενή καλοσύνη να μας παραχωρήσει σε συνέντευξη το δικό του μήνυμα για την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μετά το πέρας της Λιτάνευσης της Ιερής και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Κακοκαιρία μέσα στον Αύγουστο – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα σαρώσουν τις επόμενες ώρες τη χώρα – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας – Τι καιρό θα έχει το Σαββατοκύριακο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου προκήρυξε διεθνή δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό με προϋπολογισμό 306.100 ευρώ πλέον ΦΠΑ για την προμήθεια και εγκατάσταση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Άνω Μεράς, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, παρακαλούμε για τη βοήθειά σας στο άσπρισμα του χωριού μας,  εν όψει του Εορτασμού για τα Εννιάμερα της Παναγίας. Σας περιμένουμε Δευτέρα 20-8-2018, ώρα 07.30΄στην πλατεία της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos