Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Αυτό που συνέβη στην Χαλκίδα είναι πραγματικά τραγικό, με τις Αρχές να έχουν αναλάβει την προανάκριση για το αδιανόητο περιστατικό...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίνεται η σύναψη χιλίων εκατόν είκοσι πέντε (1.125) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους Δήμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονα κατά τόπους θα είναι τα φαινόμενα που θα μεταβάλλουν τον καιρό στις Κυκλάδες και στην Πάρο το επόμενο διήμερο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ολοκλήρωσε με δική του δαπάνη την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 έκτασης 300 τ.μ. στο 2ο Δημοτικό σχολείο στον Πετεινάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 20:17

25 χρόνια Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Πάρο

Φέτος Γιορτάζουμε 25 χρόνια παρουσίας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Πάρο και την Αντίπαρο. Χρόνια που συνοδεύτηκαν με την προσφορά στα νιάτα του τόπου μας και την στελέχωση του νησιού μας με εξειδικευμένους τεχνικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 20:08

Ευρωεκλογές 2019: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ποια είναι η ηλικία ψήφου;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Thν εκ νέου υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Νάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τη σημερινή 12η επέτειο από την πρόσκρουση και βύθιση του κρουαζιεροπλοίου Sea Diamond στην καλντέρα της Σαντορίνης, η Συντονιστική Επιτροπή Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του Κ/Ζ Sea Diamond κάνει μια αναδρομή σε όσα έγιναν από τις 5/4/2007 μέχρι σήμερα και συνεχίζει να ζητά την εφαρμογή της νομοθεσίας, προκειμένου η πλοιοκτήτρια εταιρία να αναλάβει την ανέλκυση του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεί μέγιστη τιμή για την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων η συμμετοχή των δύο κορυφαίων ομάδων γυναικών του Νομού μας στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος που διοργανώνεται στις Σέρρες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η νέα σήμανση θα εφαρμοστεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos