Το 2o Φεστιβάλ πεζοπορίας Andros on Foot Festival πλησιάζει..

31 Ιουλίου 2019 12:26

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το 2ο Φεστιβάλ Πεζοπορίας Άνδρου-Andros on Foot Festival, που θα πραγματοποιηθεί από 5-20 Οκτωβρίου στο νησί. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ανταμώσουμε, να ξεφαντώσουμε και να βαδίσουμε παρέα στην Άνδρο!


Μετά την επιτυχία του 1ου Andros on Foot Festival, τον Οκτώβριο του 2018, η οργανωτική επιτροπή συμπεριέλαβε στο φετινό πρόγραμμα τις ωραιότερες πεζοπορίες της περσινής χρονιάς αλλά κι αρκετές νέες, καθώς και μεγάλη ποικιλία δράσεων που φιλοδοξούν να ταξιδέψουν τον επισκέπτη στην καρδιά και την ψυχή της Άνδρου!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα στη διεύθυνση: https://www.androsonfootfestival.gr/events/, ενώ οι εγγραφές και οι κρατήσεις θέσεων πρόκειται να ανοίξουν σύντομα. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και περιγράφεται αναλυτικά στη διεύθυνση: https://www.androsonfootfestival.gr/participation_step_by_step/
Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου 2019 στα βόρεια της Άνδρου, με μια πεζοπορία στην υπέροχη ρεματιά και το μυλοχώρι των Φρουσαίων με τους διάσπαρτους ερειπωμένους νερόμυλους. Ολοκληρώνεται στις 20 του μήνα, στα νότια της Άνδρου, με μια κυκλική διαδρομή στα πανέμορφα χωριά ολόγυρα της βαθμιδωτής κοιλάδας της Καππαριάς.
Ανάμεσα σε αυτές τις δυο πεζοπορίες θα διασχίζουμε όλο το νησί, από ψηλές βουνοπλαγιές σε κατάφυτες σκαλωτές κοιλάδες με τρεχούμενα νερά, ανάμεσα σε μυριάδες ξηρολιθιές και ένα τοπίο που συγκινεί… Θα κολυμπήσουμε σε παρθένα νερά και μοναχικές παραλίες, θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα μνημεία του νησιού, θα γευτούμε τη τοπική κουζίνα από τα χέρια των κατοίκων κάθε περιοχής, θα ακούσουμε τις μουσικές τους και θα χορέψουμε μαζί τους, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι στην ιστορία που για χιλιετηρίδες “γράφεται” στο τοπίο της Άνδρου…

Ελάτε για ένα Σαββατοκύριακο, μια εβδομάδα ή και τις 16 μέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ να μοιραστούμε την κρυμμένη ομορφιά του ανδριώτικου τοπίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos