Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Ένα πανέμορφο εορταστικό τριήμερο πλυμμηρισμένο από τραγούδια, μουσική, δώρα, χάπενινγκς και γεύσεις μα προπαντός από ζεστά χαμόγελα και φως ελπίδας, ζωντάνεψε στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 16η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τ.Κ. Δρυοπίδας την 19η του μηνός Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που ακολουθούν συνημμένα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδεοληπτικοί, δημοκόποι και υποκριτές. Χαρακτηρισμοί επιεικείς για τους Βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πριν καταλάβουν την εξουσία κατήγγειλαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι με την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, ξεπουλούν στους ξένους τη δημόσια περιουσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κι αυτό γιατί η προτεραιότητα τους θα πρέπει να είναι η ξεκούραση και η υγεία του εμβρύους τους κι όχι τα... ψώνια και το εορταστικό τραπέζι!«Είστε έγκυος; Χαμηλώσετε ταχύτητα ενώ όλοι αρχίζουν να επισπεύδουν τις ετοιμασίες για τα τραπέζια, τις συναθροίσεις και τα δώρα. Αυτό είναι το «μυστικό» για να περάσετε ευχάριστα και κυρίως ξεκούραστα τις γιορτές» τονίζει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εορταστικό παρόν δίνει και φέτος τα Χριστούγεννα ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας, αρχής γενομένης με τη θεατρική παράσταση "Τα ξωτικά των Χριστουγέννων", σε μια συνεργασία της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς Νάουσας και του 1ου Πρότυπου Εθελοντικού Κέντρου Α.Μ.Ε.Α.Ι. Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα του Νηρέα, στη Νάουσα, με τη συμμετοχή και των παιδιών του Κέντρου. Τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Νέα Δημοκρατία , πιστή στις αρχές και αξίες που πηγάζουν από την ιστορική διαδρομή της ως το πιο δημοκρατικό κόμμα της χώρας μας , προχωρά σε μια νέα δημοκρατική ανοιχτή διαδικασία εκλογής Προέδρου της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μη ανταπόκρισή τους, τινάζει στον αέρα την εκπόνηση του Περιφερειακού Σχεδίου και μπλοκάρει, λόγω μη άρσης της αντίστοιχης αιρεσιμότητας, τις σχετικές δαπάνες του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη κριτική στην αντιπολίτευση για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων άσκησε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα. Ειδικότερα, ο Ν. Συρμαλένιος ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι δεν είναι δυνατόν τα κόμματα τα οποία ευθύνονται για τη διακυβέρνηση των προηγούμενων χρόνων να έχουν μειώσει γύρω στο 35% με 40% το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και να έρχονται σήμερα να κάνουν κριτική ότι αυτό το μισθολόγιο δεν φέρνει αυξήσεις ή αν φέρνει, αυτές είναι οριακές, αποσιωπώντας ότι η κυβέρνηση κινείται στο πλαίσιο μιας λογικής δημοσιονομικής σταθερότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 14:50

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 09:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πρότασή της για τη σύσταση μιας ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής ακτοφυλακής για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ παρουσιάζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μάλιστα στόχος είναι να αναπτύσσεται και σε χώρες μη-μέλη της ΕΕ ακόμη και χωρίς συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου κράτους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos