Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάρου για το χαμό της άτυχης 42χρονης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την παρουσίαση του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών στο Νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με το οποίο έχει προταθεί η κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας Πάρου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 24-02-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 61χρονος ημεδαπός, γιατί απείλησε με πιστόλι replica 64χρονο ημεδαπό. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι συλληφθείς κατείχε ένα αεροβόλο τυφέκιο και -2- μαχαίρια. Τα όπλα κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Νότιο Αιγαίο είναι η πρώτη Περιφέρεια της Ευρώπης σε πτώση του ΑΕΠ, σύμφωνα με στοιχεία από όλες τις ευρωπαϊκές Περιφέρειες, που παρουσίασε ο Περιφερειάρχης στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το θέμα της επόμενης διάλεξης του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, καθώς ασχολείται με το σύγχρονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία δέκα χρόνια οι ανεπτυγμένες κοινωνίες και αφορά τον εθισμό στο διαδίκτυο .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Γάκης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς τον Υπουργό Υγείας κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δήμου Μυκόνου (α.π. 1386/19-02-2016), σχετικά με την ανάγκη για άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τον νόμο για το νέο μισθολόγιο ( ν. 4354/15, ΦΕΚ α 176) και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 19, η καταβολή του επιδόματος απομακρυσμένων - παραμεθόριων περιοχών θα επανακαθορισθεί με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών, η οποία θα εκδοθεί µέχρι τις 31.3.2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και ώρα 11:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να προσέλθετε στην αίθουσα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, όπου θα γίνει η τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos