Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω αυξημένης κίνησης επιβατών & οχημάτων σε συνδυασμό με την ανάγκη πετρέλευσης , το δρομολόγιο με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ σήμερα 02/01/2018 από Πειραιά πρός Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο , αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εναν ελληνικό προορισμό προτείνει η Telegraph στους αναγνώστες της για το 2018 και δεν είναι από τα μέρη που συνήθως προτιμούν πολλοί ξένοι τουρίστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευρύνεται το πλαίσιο του προγράμματος στο κουπόνι, καθότι εκτός απ' την Αγγλία, πλέον έχουμε δράση και σ' άλλες χώρες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 30 & 31-12-2017 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 60χρονος ημεδαπός και 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 01/01/18 η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εως την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου θα μπορούν οι υπόχρεοι να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα αστρονομικό ποσό υποστηρίζει ότι είχε στο σπίτι του ηλικιωμένος Βολιώτης, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον έκλεψαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μόλις ένα ρομπότ χακαριστεί, ο χάκερ θα έχει τον πλήρη έλεγχο και θα μπορεί να δώσει όποια εντολή θέλει στο ρομπότ»

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Ευρωπαίοι δεν πρόλαβαν να πάρουν... ανάσα από τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2017 και πρέπει να προετοιμάζονται ήδη για τις νέες, αυτής της χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos