Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Τα δρομολόγια των πλοίων  από την Παρασκευή 07/12/18 έως και την Κυριακή 09/12/18, θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες, 35 προσαγωγές, τέσσερα καμμένα οχήματα, ένα σπίτι μισοκαμμένο, χιλιάδες μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα είναι ο μέχρι στιγμής «απολογισμός» των επεισοδίων που σημειώνονται από το απόγευμα στα Εξάρχεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στις δύπ πρώτες κατηγορίες της αποψινής κλήρωσης του τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες η Πάρος. Θυελλώδεις βοριάδες εντάσεως 8 μποφόρ και τσουχτερό κρύο με βουτιά του υδράργυρου στους 10 περίπου βαθμούς μέγιστης θερμοκρασίας, ήταν τα κύρια καιρικά χαρακτηριστικά που έκαναν αισθητή την επέλαση του χειμώνα στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην υπεροχή της Ελλάδας στην αγορά υγροποιημένου αερίου αναφέρεται η Welt σημειώνοντας ότι οι Ελληνες εφοπλιστές καταλαμβάνουν μεγάλο μερίδιο στη μεταφορά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος και του... τερματοφύλακα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αποκάλυψη που έκανε η δασκάλα στους μικρούς μαθητές, της κόστισε τη δουλειά της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίστηκαν οι ανοδικές τάσεις στην επιβατική κίνηση μεταξύ Πούντας – Αντιπάρου και τον Νοέμβριο του 2018!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Κορινθίου ήταν στην πυλωτή του σπιτιού της όταν δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση Ο άγνωστος ήταν ημίγυμνος και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή Σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έζησε
Θύμα σεξουαλικής επίθεσης η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. Ένας άνδρας της επιτέθηκε νύχτα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της. Ο δράστης προσπάθησε μάλιστα να της βγάλει το παντελόνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos