Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - Psts.gr

«Πρόβα τζενεράλε» για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες η έξοδος του Πάσχα - Πληρότητες έως και 100% σε πολλούς προορισμούς από τη Μ. Πέμπτη - Οι στόλοι και τα δρομολόγια στις «χρυσές» γραμμές των Κυκλάδων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παιδιά του Άντερς Χολχ Πόβλσεν περνούσαν τις διακοπές του Πάσχα στο Κολόμπο και τρία από τα τέσσερα είναι νεκρά - Συγκλονισμένοι οι Δανοί από το δράμα του μεγαλομετόχου του κολοσσού μόδας Asos

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την μαραθώνια απολογία του για την μαφία των φυλακών Κορυδαλλού, αφέθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Instagram δοκιμάζει μία μεγάλη αλλαγή ώστε η εφαρμογή να... μειώσει την ανασφάλεια που προκαλεί στους χρήστες της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγαλοπρεπή τελετουργία και εξέχουσα υμνολογία τιμήθηκε η Κυριακή των Βαϊων και στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά ενόψει του Πάσχα τη γιορτή της “Αυγοτρεχάλας”.

Τη Μ. Πέμπτη ο θεσμός της “Αυγοτρεχάλας” που για πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο νησί μας πέρυσι με πολύ μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν τα 250 άτομα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Γυαλό!

6 Αυγοδοκιμασίες θα στηθούν στα σοκάκια και τις πλατείες μας, με σκοπό μικροί και μεγάλοι κάθε ομάδας να παίξουν και να γελάσουν με την ψυχή τους, στην προσπάθεια να μαζέψουν όσα περισσότερα αυγουλάκια μπορούν στο καλάθι τους!

Την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου, στις 11.00 ξεκινάμε την αυγο-αναζήτηση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών της ομάδας ART WAY με θέμα ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΔΥΣΗ`` στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στη Νάουσα της Πάρου (Διάρκεια έκθεσης 20-27 Απριλίου 2019, ώρες λειτουργίας 17:00-22:00)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη διαπίστωση ότι η κατάσταση του λιμανιού του Αθηνιού και του οδικού δικτύου της Σαντορίνης που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία μεγιστοποιήθηκε υπερβολικά ως προς την πραγματική της διάσταση, με αποτέλεσμα η προσπάθεια όλων όσοι επιδίωκαν να επηρεάσουν αρνητικά τον τουρισμό του νησιού να πέσει στο κενό, κατέληξε η πολύωρη σημερινή συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Επάρχου Π.Ε. Θήρας κ. Γιώργου Λεονταρίτη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τις ευλογίες της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων διαχρονικά οι εφοπλιστές θεωρούν τις ελληνικές θάλασσες τσιφλίκι τους, ενώ απολαμβάνουν χίλια δυο προνόμια φοροαπαλλαγές κτλ. Στο πλαίσιο της ασυδοσίας που επικρατεί, οι ακτοπλόοι επιλέγουν ποια δρομολόγια και σε ποια συχνότητα συμφέρει τον καθένα τους να δρομολογήσει πλοίο, ενώ αφήνουν για μέρες, μικρά και μεγάλα νησιά, χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητα του Βαζαίου Πετρόπουλου, από την Πάρο στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos